Tervetuloa Saikun sivuille!

Opiskelijatalo Saikku toimii Porissa kohtauspaikkana ammattikorkeakoulujen ja yliopistokeskuksen opiskelijoille. Saikun toiminta on keskittynyt jo kymmenen vuoden ajan opiskelijakulttuurin ylläpitämiseen ja sen kehittämiseen. Talolla voikin pitkin lukukautta nauttia mm. tapahtumista, keikoista ja esityksistä.

Saikku on ainoa laatuaan, sillä se on toteutettu ammattikorkeakoulujen ja yliopistokeskuksen opiskelijayhdistysten yhteistyönä, eikä mistään muualta Suomesta löydy vastaavaa.

Saikku on yhdistysmuotoinen organisaatio, ja jos olet opiskelija, sulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä Saikulla tapahtuu! Jos sua kiinnostaa paikka Saikun hallituksessa, ota rohkeasti yhteyttä meidän puheenjohtajaan.


Saikku muuntuu moneksi

Saikun omista iltatapahtumista saat lisätietoa facebook-sivuiltamme. Paljon talolla tapahtuu myös opiskelijajärjestöjen järjestämiä tapahtumia, joten muista seurata omaa aine- tai opiskelijajärjestöäsi somessa!

Tapahtumien lisäksi Saikku tarjoaa opiskelijoille erilaisia palveluja, muun muassa suihkun, saunan sekä pesukoneen käyttöä aukioloaikoina. Lisäksi on tulostuspalvelua, astiavuokrausta, tilojen vuokrausta sekä PA-laitteiden vuokrausta.

Kysy rohkeasti, miten muuten voisimme auttaa. Saikku on opiskelijoita varten!


Vuokrattavat tilat

Saikun tiloja on mahdollista vuokrata edullisin hinnoin. Niin opiskelijat, opiskelijajärjestöt, yksityiset henkilöt kuin yrityksetkin voivat vuokrata tiloja esimerkiksi juhlia, kokouksia, kerhotoimintaa tai ihan vain yhteistä hengailua varten.

Talo on jaettu kahteen osaan: isompaan juhlatilaan ja hieman pienempään saunatilaan. Tiloja voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Lisätietoja tiloista ja vuokrista löytyy tarkemmin tilojen omilta sivuilta, saunatiloista täältä ja isosta tilasta täältä.


Osa opintoja yhteistyössä Saikun kanssa

Opiskelijat ovat tehneet harjoittelujaksoja sekä loppu- tai harjoitustöitä yhteistyössä Saikun kanssa. Lisäksi Saikku tarjoaa oivan mahdollisuuden esimerkiksi näyttelyiden esille asettamiseen.

Lisää projekteista voit lukea täältä.