Saunatila

Meiltä voit vuokrata saunatilan tapahtumaasi!

Opiskelijatalo Saikku tarjoaa kotoisan saunatilan erilaisille tilaisuuksille kuten opiskelijatapahtumille, kisastudioille, kokouksille, syntymäpäiville tai saunailloille. Saunatilan tilavuokraan kuuluu myös pieni neuvotteluhuone "neukkari", jonne mahtuu n. 20 henkeä.

Tiloista löytyvät asiakkaiden käyttöön puhtaat pyyhkeet, WLAN-yhteys, äänentoistolaitteet, videotykki ja valkokangas sekä pieni keittiö, jossa hellallinen uuni, mikro ja jääkaappi.

Saunatilan voit varata ottamalla yhteyttä toiminnanjohtajaan sähköpostitse toiminnanjohtaja@opiskelijatalo.fi Saunatilan vuokraushinnaston löydät täältä.

Voit vuokrata sauna- ja neuvottelutilan tai isompiin tapahtumiin lisäksi myös isomman ravintolapuolen. Lisätietoa isommasta tilasta löydät täältä. Yhteensä talon kapasiteetti riittää noin 96 vieraan ylläpitoon.

Saunatilat ovat hiljattain uusittu, eikä niitä ole vielä valitettavasti saatu 3D-kuviin päivitettyä. Jos haluat ennen varausta tulla kurkkaamaan uuden tilan, ole yhteydessä toiminnanjohtajaan.

Opiskelijatalo Saikun tilojen varaustiedustelut voi tehdä joko sähköpostitse toiminnanjohtajalta tai näppärästi lomakkeen kautta täältä.

Muista myös tutustua saunatilan sääntöihin ennen vuokrausta.

Oletko SAMMAKKO:n, O’Diakon tai Pointer ry:n jäsen?

Opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata Saikun sauna- ja muita tiloja tavallista edullisempaan hintaan. Voimassaolevalla opiskelijakortilla hinnat löydät täältä.


Peruutusehdot:


Tilojen peruutus maksutta 14 päivää ennen varausta. Peruuttaessasi varauksen seitsemän (7) päivää ennen sovittua ajankohtaa, perimme 50% tilan vuokrahinnasta. Tämän jälkeen maksu peritään kokonaisuudessaan, ellei vuokralaisella ole esittää erityisen pätevää syytä kirjallisena.

Yhteydenotot ja varaukset: sähköpostitse toiminnanjohtaja@opiskelijatalo.fi tai puhelimitse arkisin 09.00-15.00 numeroon 045 332 3903.