Iso tila

Vuokraa meiltä juhlatila tapahtumaasi!

Opiskelijatalo Saikulta löydät tilat myös isompaan juhlaan. Tiloja voi vuokrata niin opiskelijatapahtumiin, yksityisiin juhliin tai vaikka firmojen info- ja virkistystilaisuuksiin.

Tilasta löytyy suurtalouskeittiö, jossa onnistuu ruoanlaitto isommallekin porukalle sekä WLAN-yhteys, äänentoistolaitteet, biljardipöytä sekä suuri valkokangas videotykkeineen. Astiat ja ruoanlaittovälineet ovat vuokralaisten käytettävissä.

Saikun isolla puolella on yhteensä 50 istumapaikkaa, mutta tarvittaessa sinne mahtuu enemmänkin väkeä. Ison tilan lisäksi voit vuokrata myös saunatilan, johon kuuluu neuvotteluhuone "neukkari", mihin mahtuu reippaat 20 henkeä. Koko talo vetää noin 96 henkeä.

Yhteydenotot ja varaukset:

Opiskelijatalo Saikun tilojen varaustiedustelut voi tehdä joko sähköpostitse toiminnanjohtajalta tai näppärästi lomakkeen kautta täältä.

Muista myös tutustua tilan sääntöihin ennen vuokrausta.


Oletko O’Diakon, SAMMAKKO:n tai Pointer ry:n jäsen?

Opiskelijoille ison tilan vuokra on varsin edullinen. Opiskelijahinnat löydät täältä.

Peruutusehdot:


Tilojen peruutus maksutta 14 päivää ennen varausta. Jos peruutus tapahtuu 7 päivää ennen varausta, vuokrasta laskutetaan 50%. Tämän jälkeen, ilman erityisen pätevää syytä, maksu peritään kokonaisuudessaan.