Saikku tarjoaa kannatusjäsenyyttä opiskelijajärjestöille sekä poliittisille nuorisojärjestöille. Tätä varten Saikulla on käytössä polettijärjestelmä. Lue lisää alhaalta, miten polettijärjestelmä on organisoitu eri järjestöjen osalta.

Opiskelijajärjestöjen kannatusjäsenyys

Opiskelijajärjestöille on tarjolla 100€ ja 200€ arvoiset kannatusjäsenyydet. Kannatusjäsenyys on organisoitu polettijärjestelmänä niin, että 100€ jäsenyys vastaa neljää polettia ja 200€ jäsenyys kahdeksaa polettia. Yhdellä poletilla saa varattua saunatilan. Ison tilan varaaminen on kahden poletin arvoinen. Vastaavasti koko talo kustantaa kolme polettia.

Kannatusjäsenyyden voi lunastaa kide.app-sivustolta. Pyydä linkki toiminnanjohtajalta. Kannatusjäsenyyden ostettuanne varaukset tapahtuvat sähköpostitse: toiminnanjohtaja@opiskelijatalo.fi

Poliittisten ja nuorisojärjestöjen kannatusjäsenyys

Poliittisille järjestöille ja nuorisojärjestöille on tarjolla 150€ ja 300€ kannatusjäsenyydet. 150 euron jäsenyys vastaa neljää polettia, 300 euron jäsenyys puolestaan kahdeksaa polettia. Yhdellä poletilla saa varattua saunatilan. Ison tilan varaaminen on kahden poletin arvoinen. Vastaavasti koko talo kustantaa kolme polettia.

Kannatusjäsenyyden järjestöt voivat lunastaa kide.app-sivuston kautta. Pyydä linkki toiminnanjohtajalta. Kannatusjäsenyyden ostettuanne varaukset tehdään sähköpostitse: toiminnanjohtaja@opiskelijatalo.fi