Vuokraa meiltä saunatila omaan tapahtumaasi!

 

Opiskelijatalo Saikku tarjoaa loistavan saunatilan erilaisiin tilaisuuksiin kuten opiskelijatapahtumille, musiikkitapahtumille, näyttelyille, kisastudioille, kokouksille, syntymäpäiville sekä saunailloille.


Saunatilaan kuuluu myös pieni neuvotteluhuone, jonne mahtuu reippaat 20 henkeä. Tilaan ja vuokraan kuuluvat pyyhkeet, WLAN-yhteys, äänentoistolaitteet, videotykki sekä valkokangas sekä pieni keittiö, jossa hellallinen uuni, mikro ja jääkaappi.


Saikulla voit vuokrata sauna- ja neuvottelutilan tai isompiin tapahtumiin isomman puolen. Lisätietoa isommasta tilasta ja hinnoista löydät täältä. Koko talo vetää noin 96 henkeä.


Oletko O’Diakon, SAMMAKKO:n tai Pointer ry:n jäsen? Omistatko sinisen opiskelijakortin?

 

Nyt sinulla on mahdollisuus vuokrata Saikun saunatiloja vielä edullisempaan hintaan. Opiskelijoille järjestettävät tilaisuudet maksavat vain 50 € ja yksityistilaisuudestakin maksat vain 100 €. Toisen asteen opiskelijoille vuokraamme saunatilan 150 €:n hintaan. Mikäli et ole opiskelija on hinta tuolloinkin edullinen 200 €. Voit myös vuokrata koko talon, jolloin saat käyttöösi saunatilan lisäksi ison tilan.

 

Yhteydenotot ja varaukset arkisin 09.00-15.00 Ida Talvinen puh.0407315270  tai info(at)opiskelijatalo.fi.


Ovet avataan tavallisesti ma-su klo 18.00, mutta voit tiedustella mahdollisuutta ovien avaukseen eri kellonaikaan. 

 

Muista myös tutustua saunatilan sääntöihin ennen vuokrausta.Peruutusehdot:

Tilojen peruutus maksutta 14 päivää ennen varausta. 7 Päivää ennen maksat 50% tilan hinnasta. Tämän jälkeen, ilman erityisen pätevää syytä, maksu peritään kokonaisuudessaan.
           saunatilan varaukset
           ison tilan varaukset 

Saikun hinnasto


Yhteystiedot

Porin Opiskelijatalo Saikku 

Antinkatu 7
28100 Pori 
info(at)opiskelijatalo.fi
0407315270 (arkisin 8.00-15.30)

Ċ
Porin opiskelijatalo ry,
3.10.2016 klo 23.39