Vuokraa meiltä saunatila omaan tapahtumaasi!

Include gadget (iframe)
Opiskelijatalo Saikku tarjoaa loistavan saunatilan erilaisiin tilaisuuksiin kuten opiskelijatapahtumille, musiikkitapahtumille, näyttelyille, kisastudioille, kokouksille, syntymäpäiville sekä saunailloille.

Saunatilaan kuuluu myös pieni neuvotteluhuone, jonne mahtuu reippaat 20 henkeä. Tilaan ja vuokraan kuuluvat pyyhkeet, äänentoistolaitteet, videotykki sekä valkokangas sekä pieni keittiö, jossa hellallinen uuni, mikro ja jääkaappi.

Saikulla voit vuokrata sauna- ja neuvottelutilan tai isompiin tapahtumiin isomman puolen. Lisätietoa isommasta tilasta ja hinnoista löydät täältä. Koko talo vetää noin 96 henkeä.      


   
 

Oletko O’Diakon, SAMMAKKO:n tai Pointer ry:n jäsen? Omistatko opiskelijakortin?

Nyt sinulla on mahdollisuus vuokrata Saikun saunatiloja vielä edullisempaan hintaan. Opiskelijoille järjestettävät tilaisuudet maksavat vain 50 € ja yksityistilaisuudestakin maksat vain 100 €. Toisen asteen opiskelijoille vuokraamme saunatilan 150 €:n hintaan. Mikäli et ole opiskelija on hinta tuolloinkin edullinen 200 €. Voit myös vuokrata koko talon, jolloin saat käyttöösi saunatilan lisäksi juhlatilan.
Muista myös tutustua saunatilan sääntöihin ennen vuokrausta.


Yhteydenotot arkisin 10.00-15.00 Ida Talvinen              

puh.045 3323903  tai info(at)opiskelijatalo.fi.

Ovet avataan tavallisesti ma-su klo 18.00, mutta voit tiedustella mahdollisuutta ovien avaukseen eri kellonaikaan.

Peruutusehdot:

Tilojen peruutus maksutta 14 päivää ennen varausta, poikkeuksena jo maksetut saunaonline.fi tai kokoustila.fi-palveluista tehdyt ja etukäteen maksetut online-varaukset, joiden palautuksista vähennetään palveluntarjoajan maksuliikenteen käsittelystä johtuvat palvelumaksut. 7 Päivää ennen maksat 50% tilan hinnasta. Tämän jälkeen, ilman erityisen pätevää syytä, maksu peritään kokonaisuudessaan.

Verkkovarauksissa, jotka on tehty saunaonline.fi:n tai kokoustila.fi:n kautta peruutusoikeutta ei ole.

                                               
                Antinkatu 7                                                                           
                28100 Pori           
                info(at)opiskelijatalo.fi                                               
                045 3323903 (arkisin 10.00-15.00)