Vuokraa meiltä iso tila omaan tapahtumaasi!                                
     
                                                                        

Opiskelijatalo Saikulta löydät tilat myös isompaan juhlaan. Tiloja voi vuokrata niin opiskelijatapahtumiin, yksityisiin juhliin tai vaikka firmojen info- ja virkistystilaisuuksiin.

 

Tilasta löytyy suurtalouskeittiö, jossa onnistuu kokkaus myös isommallekin porukalle sekä WLAN-yhteys, äänentoistolaitteet, biljardipöytä sekä suuri valkokangas videotykkineen. Astiat ja ruoanlaittovälineen ovat myös vuokralaisten käytettävissä.

 

Saikun isolla puolella on yhteensä 50 istumapaikkaa, mutta tarvittaessa sinne mahtuu enemmänkin väkeä. Saunatilaan, johon kuuluu myös neuvotteluhuone, mahtuu reippaat 20 henkeä. Koko talo vetää noin 96 henkeä.

 

SAIKKU - Tilavaraukset

  saunatilan varaukset
  ison tilan varaukset

Oletko O’Diakon, SAMMAKKO:n tai Pointer ry:n jäsen? Omistatko sinisen opiskelijakortin?

Nyt sinulla on mahdollisuus vuokrata Saikun isoa tilaa vielä edullisempaan hintaan.

Opiskelijoille järjestettävät tilaisuudet maksavat 150 €/ilta ja yksityistilaisuudestakin maksat vain 200 €/ilta. Toisen asteen opiskelijoil

le tila on vain 250 €/ilta. Mikäli et ole opiskelija on hinta tuolloinkin edullinen 300€ /ilta. Voit myös vuokrata koko talon, jolloin saat käyttöösi ison tilan lisäksi saunatilat.


Yhteydenotot ja varaukset arkisin klo 10.00-15.00 Kasper Peltonen              puh.045 3323903 tai info(at)opiskelijatalo.fi

Ovet avataan ma-su klo 18.

 

Muista myös tutustua ison tilan sääntöihin ennen vuokrausta.


Peruutusehdot:

Tilojen peruutus maksutta 14 päivää ennen varausta. 7 Päivää ennen maksat 50% tilan hinnasta. Tämän jälkeen, ilman erityisen pätevää syytä, maksu peritään kokonaisuudessaan.